Tittut!

Skor ZADIG VOLTAIRE // Byxor och prickig tröja ZARA // Grå tröja H&M

Väska STELLA MC CARTNEY // Jacka ODEUR

Idag har dagen verkligen gått i ett. Började förmiddagen och morgonen med roliga och lyckade möten på kontoret. Visst är det fint i säljarnas rum!? Älskar vårt kontor och känslan i alla lokaler!

Efter det åkte jag raka vägen ner till Frihamnen för att fota en grej med Adidas. Det får ni ser mer av snart. Det gällde att klä på sig och hålla sig varm mellan “tagningarna” men humöret var på topp ändå. Tittut!

Väl klara åkte jag snabba vägen till träningen för att spela fotboll. Äntligen!! BACK ON TRACK!! Fick inte vara med hela dock men det är ett stort framsteg och huvudet känns jättebra. Tjohooo!!

Nu ligger jag här i soffan då kameran precis la av och jag hittar ingen laddare. Tror kanske Eppo har fått med sig den och han är fast i Paris, haha. Livet går som på räls just nu. Satt och spelade in frågestunden då jag fick lite tid över ikväll men den avbröts alltså för en liten stund sen, så det får jag lösa så fort det går helt enkelt. Den som väntar på något gott…

Nu ska jag äta semla och mysa i soffan innan jag somnar.

Puss och kram

 

 

 

 

1 reaktion på “Tittut!”

  • Martin says:

    Hallå du!

    Tråkigt när man vill avsluta en grej och det inte går… Känner igen det där… Då blir jag lite arg… hihi! Gillar bilderna! Åh, va’ kul att du kan träna igen!!
    Ha det kanon! Kram!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *