Upp på hästen igen

När man börjar en ny vecka med en förlust i bagaget är det lite mer trögstartat än vanligt. Det är inte alls kul. Man sover som en skithög och är allmänt nere bara…

Va gör man då?! Jo, tänker på sådant som gör en glad. Helt sjukt vad veckorna går fort. Det är en hel vecka sedan lillebror var här. Ja jag är lite dålig på att uppdatera i tid, haha, men ännu bättre blev det nu då jag mår väldigt bra att ha lillebror här.

Jag ska också få träffa honom idag när jag och mamsen åker till Eskilstuna för att heja när han spelar match. Längtar!!

Två av mina favoriter, de absolut käraste jag har, i en och samma bild. Skulle kunna dö för dem <3

Vi gick såklart och åt på mitt favvo-lunch-ställe, Icha Icha. Möööööööms säger ja bara!

Oliver och Lucas tyckte också väldigt mycket om det!

Älskar de rosa solisarna från Chimi. Så fina till sommaren. Likaså min coola plånbok som Eppo överraskade med när han kom hem från Paris senast. Så härliga färger!

Man kan aldrig få för mycket av det goda. Jag älskar att klämma och känna på nya fotbollsskor. Än bättre när man har med sig två killar som också spelar boll, de tackar inte nej till det direkt.

Jag fick hem den nya modellen nemeziz häromdagen och ska testa den i veckan. Tycker den är skitsnygg! Man kan skåda den litegrann på bilderna till vänster. Den är typ limegrön, superfin. Ser fram emot det på träningen imorgon.

Har ju annars predator som jag nämnt tidigare och som lillebror testar här, men den nya modellen, som är skitsnygg!

Gaaaaaaah!! Vet ni hur skön den här känns?! Det är så tråkigt bara att jag har för små fossingar för den här. Önskar att de gjorde skorna i mindre storlekar också…

Har kört lite återhämtning och ligger hos vår sjukgymnast nu med nålar i röven och i nacken. Fick mig lite smällar på matchen igår. Det är bara ta nya tag och hoppa upp på hästen igen!

Hoppas ni får en fin Valborg!

Puss och kram

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *