Bli frisk!

Klockan ringde 05.45 i vanlig ordning en onsdag som den gjort senaste månaden. Idag var det inte lätt att gå upp, kroppen skrek ifrån ordentligt, samtidigt som jag älskar dessa mornar med gänget och längtar till varje pass. Jag tvingade mig upp, kände mig alldeles yr och frusen men kunde inte skita i träningen. Jag har också nyckel och behövde hur som helst åka till lokalen. Väl där försökte jag bara tänka bort allt, bita ihop och köra på i en timme. Det gick ok, inte samma energi som jag känner att jag brukar ha, inte heller samma ork, men jag tog mig igenom passet. Ville peppa mer såklart men alla var så duktiga ändå. Det är så häftigt att se allas utveckling. Idag ökade vi tempo och styrka ytterligare, det var tufft såg vi, men alla tog sig igenom det. Är så avundsjuk på alla som tränar så hårt, fan va de krigar och de ser så kul ut! 

Efteråt hade jag tänkt åka till jobbet. Väskan var packad för det på morgonen, som att jag inte fattar att jag är sjuk. Det är som att jag jobbar in i det sista och inte vill acceptera att kroppen säger ifrån. Kanske därför jag ligger här totaldäckad nu och kommer göra det hela dagen. Jag kör på i 110% tills kroppen typ lägger av. Usch, det är inte kul. Idag har inte varit kul. Ingen ork, värk i kroppen, hosta och feber. Sovit hela dagen, det behövs. Fyllt på med lite energi nu precis. Mamma kommer förbi sedan och ska laga mat. Mysigt och så skönt att bli omhändertagen. Måste va frisk imorgon. Har två viktigt möten. Får kämpa mig igenom förmiddagen bara helt enkelt. Det bara måste gå!
Dagens smoothie som jag döpte till “BLI FRISK!” full med vitaminer och mineraler. Äpple, dragon frukt, banan, citron, maca pulver, mynta och ingefära toppat med hampafrön, kakaonibs, bipollen och gojibär. Bort sjukan, bort! 

1 reaktion på “Bli frisk!”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *