Familjen är viktigast av allt!

Nu ska vi packa ihop och bege oss ifrån paradiset. Jag har som jag nämnt tidigare haft en av de bästa resorna någonsin. Allt har varit helt underbart. Jag inser och blir påmind återigen om hur fantastisk min familj är. Att få leva i denna kärleksfulla stämning som skapas med dessa två underbara människor som lyckligtvis är min mamma och lillebror är obeskrivligt. Ingen får mig att skratta och må så bra som dem. Tillsammans är vi oövervinnerliga och denna härliga atmosfär är fundamentet för mitt liv. Familjen är viktigast av allt!

Att älska för mycket är det läskigaste man kan göra. Det finns ingenting som kan frambringa samma panik eller ångest. Det finns heller ingenting som kan få en att må så starkt och så bra. Känna sådan lycka. Fjärilar i magen och ett hjärta som dunkar hårt. Panik eller fjärilar. Kärleken är ett mysterium. När man älskar för mycket känns det nästan som hela hjärtat ska vittra sönder. När man älskar så det gör ont. Som om det vore ohälsosamt. Vilket det kanske är. Men det är också vackert och fascinerande. Jag har en enorm kärlek till min familj. Då slår mitt hjärta som starkast. Det kommer alltid att vara så. Den kärleken gör mig enormt stark, den gör mig lycklig och oerhört glad.

Jag har haft en magisk resa med de finaste människorna på denna jord. Min familj, så fantastiska, godhjärtade och varma personer. Samtidigt knäppa, galna och så roliga att jag ramlar av stolen. De får mig att känna en lycka och tacksamhet som är svår att förklara. Jag åker hem full med energi och laddad för ett nytt år. Känner på mig att det kommer bli fantastiskt!

Puss

 
 
 
 
 
 
 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *