FUCKING WINNERS!!!

Hur jävla glad och lycklig blir man inte av de här bilderna!? Fick dessa skickade till mig idag när jag låg vid poolen. Sista passet avklarat av fem veckors riktigt hård och tuff träning.

Jag vet inte riktigt vad jag ska säga för jag ryser i hela kroppen när jag tänker på det och ser sista bilderna. Kan inte fatta att det är slut, tiden har gått så fort. Shit vilken häftig resa och upplevelse! 
Har träffat och lärt känna helt fantastiska människor. Har fått se en enorm utveckling från dag ett till nu vilket gör att jag får gåshud över hela kroppen när jag tänker på det. Det är så häftigt vad man kan åstadkomma med lite vilja och jävlar anamma! Tack för att ni trodde på oss och för den grymma attityd ni visat genom alla tuffa träningspass. Ni är en sann inspirationskälla för mig! 
Tänker på vårt gäng när jag springer nere på stranden och tycker det är tungt, helt plötsligt blir det mycket enklare. Jag ser deras glöd i ögonen och tänder min egen. Kan dem kan jag!! Tack NOCCO och Svandinavian Health & Lifestyle som hjälpt oss med energi när det behövts som mest. Tack Odenplan Fightgym för en oslagbar miljö och träningslokal! TACK TACK TACK, åååh jag är så tacksam från botten av mitt hjärta! 
Men mest av allt, sist men absolut inte minst, STORT TACK till min partner in crime Addo! Du har ett hjärta av guld och hela du är en stor fet guldklimp. Denna upplevelse och erfarenhet hade inte varit detsamma utan dig. Du är bäst!! 
Puss och kram! 
 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *