Julavslutning

Hyfsat lätt att gå upp idag ändå, mentalt inställd på att jag bara måste. Promenerade iväg till dagens första möte, möttes av morgonsolen reflekterandes mot den fina kyrkan utanför kontoret. Vacker syn, redan där visste jag att det skulle bli en bra dag och samlade på mig massa energi. Matade av förmiddagens två viktiga möten som gick jättebra. Mötte sen upp Addo för lunch och planering inför morgondagens pass. Hade sedan tänkt gå hem och vila igen, ladda för kvällen och julavslutning med jobbet, men icke. Ni ser, jag måste skärpa mig, bestämma att jag i ett sådan läge bara måste hem för att vila och bli frisk. Herregud ja låg i feber igår… Sen är det också så, nu har inte jag fotbollssäsong och då släpper jag lite sådant känns det som. Hade jag varit mitt i säsong och träning hade jag inte ens gått ut för att bli helt frisk först. Men nu känns det som att jag på något sätt vill njuta lite av “vardagen” och bara få ta tagen som den kommer och hänga på allt som dyker upp då jag inte har någon tid att passa på samma sätt. Rent mentalt känner jag verkligen att det behövs och har varit väldigt värdefullt nu efter säsongen som var väldigt hög belastning både psykiskt och fysiskt. 

Hur som helst, vi ska på julfest imorgon och behövde köpa present och jultröjor. Tema är “fulaste jultröjan du har” typ, väldigt tacksamt och kul. Kul hade vi också, va vi skrattade när vi kom ut ur provrummen gång efter gång från provrummet. Hittade tillslut två riktiga kap. Klockan var plötsligt slagen för att bege mig mot jobbet och möta upp resten av gänget för kvällens julaktivitet. Väldigt härlig stämning på kontoret då det skulle vara lite julavslutning allmänt där hela kvällen. 
Åkte mot Phils och käkade hamburgare, mums! Sedan raka vägen till Ballbreaker för trekamp. Bowling, shuffleboard och golf. Mitt lag, “Team Hybris” tog såklart hem en väntad seger! Vilken kväll, hur kul som helst att få hänga med kollegorna utanför kontoret också. Nu måste jag sova, den här dagen sprang förbi och imorgon väntar bootcamp igen. Natti! 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *