Min första Thaiboxningsmatch

Det var med skräckblandad förtjusning jag såg min första Thaiboxningsmatch ikväll. Min vän Sanny håller på med det och är riktigt bra på det. Sökte på youtube när han gick en match för ett tag sedan och kunde inte se klart för jag tycker det är så hemskt. Nu däremot hade vi vår granne Jocke som skulle gå match för första gången här i Thailand så vi kände att vi var tvungna att åka dit och stötta. Plus att jag kände när jag väl får chansen här att se det live, i Thailand där det är som störst, måste jag ju ta den. Det var inte så farligt som jag trodde, phuu. Höll för ögonen några gånger men blev mest taggad när man såg Jocke gå sin match. Vi var många svenskar på plats och hejade vilket var skitkul. Han var grym, riktigt kul att se! 


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *