Svettigt värre

Idag har det varit riktigt varmt. Åkte till stranden för att de skulle fläkta lite men det gjorde det inte, verkligen ingenting. Tittade ner på mig själv vid ett tillfälle och det såg ut som jag badat fast jag inte hade det. Kunde inte bada då det var jättehöga vågor och personalen vid vattnet varnade oss. Snäckorna och annat far omkring och kan skada fötterna osv. Vågade inte riskera något men man får panik när man inte kan svalka sig. Sprang på en kompis som också är här vilket är superkul, så roligt att vi också hamnade på samma strand av alla ställen. Perfekt då att vi kunde sätta oss inne under skuggan en längre period och väntade ut sen starkaste solen och snacka lite. Länge sen! 

Skulle tränat på gymmet idag. Resten av familjen vilade så jag drog iväg med hörlurarna i öronen. Kommer till gymmet som var stängt, hade helt missat det. Ställde om i hjärnan, höjde volymen och satte på bästa spellistan för att springa. Sprang ner mot stranden, möttes av solnedgången, helt fantastiskt. Det blev mörkare och mörkare, musiken dånade i öronen, adrenalinet och lyckan pumpade i kroppen, fick sån energi. Älskar att få springa i sådana lägen, känner mig fri som en fågel, känns som jag kan springa hur länge som helst. Tryckte på och hade ett jäkla tempo, var till slut helt ensam på stranden, sjöng högt med musiken, skrek någon gång. Kände mig som en superwomen, helt oslagbar. Ingen kan bräcka mig nu. Benen sprattlade av glädje, jag sprang med ett leende, tog in stunden och njöt. Samlade all energi och tänkte att jag ska tänka tillbaka på den här stunden när jag springer och vill spy under försäsongen. När man springer någon av alla de där äckliga intervallerna som man hatar. Jag blev tröttare i kroppen men pushade mig själv hela vägen hem. Spurtade sista biten. Tänkte förbereda psyket inför just försäsongen. Att när jag är trött har jag mycket kvar att ge, det är inte farligt att va trött eller känna att det känns som benen ska vika sig, det är ingen fara! Och känslan efteråt. Såg ut som jag varit nere på stranden oc badat och inte sprungit. Det rann, älskar det! Älskar att svettas så det bara rinner om en. Känslan efter ett tufft träningspass är helt underbar, shit va de är härligt!! Vad energi man får, vad glad man blir. Känner sig stolt och stark. Ska komma ihåg det också under den tuffa träningsperioden som väntar. 
Hoppade in i duschen och begav oss till middag, tog sedan fotscrub, manikyr och pedikyr innan vi skulle på thaiboxning. Min första Thaiboxningsmatch! Mer om det i nästa inlägg. 
Puss!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *