En vän i nöd

En liten sammanfattning av senaste dagarna. Bilder säger mer än tusen ord som oftast. Legat däckad av ett virus eller en bakterie i magen sedan torsdagskväll. Så sjukt det där hur kroppen bara lägger av och bestämmer sig för att inte alls samarbeta helt plötsligt. Det känns som att man istället vill slita sig från sin kropp för att det gör så ont. Värk i magen som aldrig försvinner. Parallelt med feber, huvudvärk och ett x antal toabesök. Kanske too much information, men, sammanfattningsvis – hemskt!! Totala katastrofdagar! 

Åkte till slut in igår till akuten för att smärtan i magen aldrig slutar. Legat där även idag. Ville inte riskera att det var blindtarm eller liknande. Som tur var inte, utan ska bara vänta ut den här skiten istället. Ännu mer tur också att jag har min vän i nöden som ställer upp och finns vid min sida. Så tacksam för det. Lika utslagen som jag själv tillslut vilket är förståeligt. 
Inser också att jag kommer missa morgondagens match mot Eskilstuna. Det suger!! Fan vad jag hatar att missa matcher OCH träningar. Vill inte. Vill spela!! Men, får stötta allt jag kan här hemma och se till att bli frisk till lördagens match. Bara måste!! Sova sova sova. Det är det dagarna består av just nu. Kan man ens sova såhär mycket!? Ingen energi till annat. Kan inte äta. Är så hungrig. Får inte behålla något. Ingen vidare matlust heller egentligen. Hemskt! 
Så, då har man fått spy lite galla över senaste dagarna. Det är på bättringsvägen med sakta steg. Snart är jag tillbaka och då ska jag ta dagen med storm igen. Längtar till det! 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *