Ett bättre lunchsällskap

Började dagen med ett pass på gymmet. Helt ensam. Verkligen helt dött på gymmet. Det märks att folk är på semester, Jag tycker iofs det är jätteskönt. Då kan jag göra min grej utan att bli störd. Bestämma musiken själv, låta den dunka ut i högtalarna och gå in i mig själv och min träning. Det är en härlig känsla! Körde ett kortare pass med fokus ben och fart. Tyngre vikt, färre reps. Känns bra i kroppen! 

Efter träningen hade jag ett möte innan ja mötte upp fina Sara och lilla Vilma för lunch. Så mysigt! Kunde inte slita ögonen från Vilma, så söt så jag smälter. 
Legat i solen och lyssnat lite på sommarpratarna nu och ska bege mig mot dagens andra pass. Dags för fotboll. Ikväll ska vi ha filmkväll och bara mysa ner oss i soffan. Det känns som regnet är påväg. Perfekt filmväder! 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *