Kommentera U17-EM

Tuff träning återigen. Phu denna veckan har vi kört på ordentligt, trots match imorgon. Kropparna ska brytas ner för att vara riktigt förberedda och på topp när serien sätter igång om lite mer än en vecka. Jag längtar!! Kommer däremot vara en del tunga ben imorgon på matchen kan jag tänka, ska ändå bli skitkul att spela. Veckans höjdpunkt! 
Hur härligt är det inte att solen fortfarande skiner när träningen är slut och man kan hoppa i sin klänning och tofflor utan att frysa. Älskar att sommaren är här! Snabba puckar efter träningen, jag brukar alltid vara seg och sist, tycker om att ta tid på mig efter träningen, inte behövs stressa utan varva ner i mitt eget tempo. Det hann jag inte med idag. Knappt helt torkad från duschen skyndade jag mot nästa hållplats för kvällsjobb. 
Ska börja kommentera lite nu och gjorde första matchen ikväll. U17-EM semifinal på Eurosport. Lite läskigt och ovanligt, men jag älskar utmaningar! Det kan bara gå åt helvete och då är det inte min grej helt enkelt. Så brukar jag tänka. Vad gäller kommenteringen finns den en del att jobba på, såklart, men det är en spännande utmaning där i lilla båset. 
Ska slänga i mig lite mat innan läggdags. Gäller att fylla på ordentligt inför matchen imorgon och speciellt med tanke på det varma vädret som tar väldigt mycket energi. Det är ändå något speciellt med den här tiden på dygnet, komma hem sent, själv, strosa runt i hemmet, äta något gott, sätta på sin favoritmusik, inga måsten, bara va. 
Natti natti! 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *