Latitud dag 2

Började dagen med en joggingtur återigen. Så skönt för kropp och knopp. Får så mycket energi och kraft här hemma känner jag. Välbehövligt så in i bomben! 

Ida ringde. Kära Ida. Min gamla vän som jag känt så länge. Hon ringer, kommer förbi och allt är som vanligt igen. Precis som förr. Trots att vi inte setts på evigheter är det som igår. Det kallar jag äkta vänskap. Det är så fint och jag är så tacksam för det. 
Tog oss sedan ner mot hamnen med Ida i ena armen och mamsen i den andra. Bästa sällskapet för en lyckad kväll. Som det precis blev. Värmde upp med Ledin, såklart, han är för bra live. Ingen man lyssnar på dagligen men det är en härlig känsla att sjunga ut till låtar man kan utantill sådär. Efter det hängde vi runt bland folkmassan. Så kul att träffa alla! Testade också tysta dansgolvet. Vilken rolig grej. Det är helt tyst men du får hörlurar med musik i. Såg jätteroligt och helknäppt ut från sidan men väl inne i det skakade vi loss som aldrig förr. 
Återigen en supertrevlig och jätterolig kväll. Den här helgen kommer jag leva länge på! 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *