Recap!

Dagarna bara springer förbi, vart tog veckan vägen!? Den har dock varit full med trevligheter och roliga uppdrag. Stannar vid innan gårkvällen för den ska få sig en egen presentation. Vilken kväll, vilken grej! Superlyckad och jätteroligt! 

Snurrar tillbaka klockan till söndag inser jag, herregud vad det går. Innan hemresan mot Stockholm stannade vi förbi hos fina Lina för fika och mysa med nyfödda Disa. Så söt så jag smälter. Är så glad för helgen, kommer leva på den länge! 

Måndag – kickade igång dagen med träning på Vici innan ett möte där. Smider spännande planer! Men, på lördag är det äntligen dags för höstpremiär och säsong igen. Längtar så mycket! Blev fokus ben och fart. Explosivt. Känns bra, jag är sjukt laddad!

Efter träning möte alltså, följt av jobb och mer möten. På kvällen tränade vi fotboll i vanlig ordning och efter det filmkväll och mys i soffan. Bra start på veckan! 

Tisdag – bästa starten på dagen, fotbollsträning! Efter det fika med Clara, jobb, träning igen och sen kvällsjobb på Eurosport. Kommenterar matcher nu under sommaren, i tisdags U19-EM. En utmaning minst sagt, men det är kul! 

Onsdag – fullt fokus på kvällens event. Fick frågan om att vara konferencier och intervjua Fredrik Eklund innan hans boksignering i Sturegallerian. Älskar utmaningar så jag sa JA utan att veta vad jag gav mig in på. Haha. Glad jag gjorde det för det var en rolig och väldigt lyckad kväll. Mer om det senare, här bara inför och någon timme innan vi skulle upp på scen. Efter det satt jag kvar med pappsen och lite vänner en stund och tog en fika innan det vankades middag och mer trevligheter. 

Torsdag – dags att ta tag i dagen. Ska åka och möta upp pappa, farmor och farfar för fika i solen. Blir mysigt. Sen ta dagen lite som den kommer inför träningen ikväll. Det närmar sig match, yeeeeeey!! 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *