AMRAP 60 min

Fy fan va jobbigt! Kickade igång dagen ordentligt med 60 min AMRAP. Alltså så många varv som möjligt av följande övningar. 

Rodd 500m

Thrusters 10reps 30kg

Press&dips bar jumps 20reps

Box jumps (djupa) 5

Liggande rodd 10

Frivändning kort-snabb 10 “hang clean”

Fällkniv 10

Väggklättring 3

Det var hemskt! Kroppen skrek och svetten rann. Som jag sagt tidigare, jag tycker ändå om att svettas. Jag tycker om att ta ut mig så det bara rinner, så musklerna liksom skriker. Känns som blodkärlen i ansiktet ska gå sönder vilken sekund som helst för man tar i med allt man har. Plugga in musiken i öronen och bara kötta. Konstant i EN TIMME! Åh så skönt det var när klockan ringde. Då är man glad, att det är över. Att man tagit sig igenom skiten! 

   

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *