HELL WEEK!

Idag startar Hell Week, vilket innebär 12 pass på 6 dagar. Kanske blir ett 13:e beroende på. Blir tufft, hela vägen in i kaklet. Det ska kännas. Har fått schemat, mest tider och antal pass, men inte innehåll, det får jag någon timme innan eller kvällen innan. Är sjukt taggad och det ska på ett sätt bli skönt att få bryta ner kroppen lite igen. En mini-försäsong för att ladda ordentligt inför en lång höstsäsong.

Som David alltid säger när det gör som ondast – “det är då jag gör skillnad, det är då jag skiljer mig från de som viker ner sig”. Hör hans röst bredvid mig. Jisses va grym han är! Är så jävla glad att våra vägar mötts. Har aldrig känt mig så stark eller i så bra form, det är en fantastisk känsla. Därför litar jag också på honom till 100% och därför vet jag att jag kan trycka på den här veckan. Ordentligt. Jag har som sagt fått ett schema, två pass per dag. Känner mig lite som en robot som bara ska programmeras och befinna mig på rätt plats vid rätt tid och utföra arbetet. Inte behöva tänka så mycket. Bara köra.

Första passet avklarat redan. Mycket ben och fart. Bra tryck i benen ändå efter en tuff vecka förra veckan också. Nu lite jobb och ladda om för kvällens pass. Det värker redan i kroppen men samtidigt känner jag hur den bara blir starkare och starkare. Det ska kännas. Det kommer göra skillnad och då är det värt det alla dagar i veckan!

En av dagens övningar. Step-up på box åt sidan. Tungt och svårt med mycket vikt, men med pepp från coach och fullt fokus i varje repetition gick det bättre och bättre. Bra fart i benen, bra känsla i kroppen!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *