JUST DO IT WEEKEND

W O W ! ! ! ! Helt otroligt vilken dag!!!!! Vet inte vart jag ska börja eller sluta, vill helst inte sluta för jag önskar att varje dag kunde vara som denna fantastiska lilla Nike-bubbla. Vilken upplevelse!! Jag går loss på alla utropstecken men det har verkligen varit en grym dag på alla sätt och att få spendera den tillsammans med underbara tjejer och vårt härliga team gjorde bara saken ännu bättre. Nike har verkligen lyckats på alla sätt. Vilken grej!! 
 
För att ta det från början. Med det nya året introducerade Nike motivation för kvinnor med Nikes nya Women´s Event Series. Evenemangen – som inkluderar Nike Women´s Race Series och NTC Tour – bjöd in mer än 200 000 kvinnor runt om i världen till att hylla och uppleva sportens makt genom ett antal unika, högenergiska löp- och träningsevent. Nike Women’s Race Series hålls över hela världen i olika sträckor och blir den största löpartävlingen för kvinnor. Syftet är att motivera, inspirera och förena globalt. Hela eventserien inleddes den 8 mars i Shanghai och avslutas med ett halvmaraton i San Francisco i höst.
 
Denna helgen utmanas alla kvinnor med att idag löpa ett 10 km långt lopp längs Stockholms gator och imorgon en unik träningsutmaning som kombinerar studio sessions, högintensitetsträning och unika pass på ikoniska platser. Startskottet till dagens huvudevent gick inte förrän kl 21 –  men innan dess var det fullt ös i Kungsträdgården. Det skapas verkligen en speciell stämning och atmosfär när mer än 4 000 kvinnor samlas på ett och samma ställe för att träna tillsammans. När vädret dessutom är strålande, solen skiner och hela Kungsan osar av träningsglädje, då får man använda hur mycket utropstecken som helst och ord som magisk och fantastisk!!! När starten gick exakt kl 21.00 gav sig alla orangeklädda ut genom rökmolnet för att ta sig an 10 kilometer längs Norr– och Södarmälarstrand, över Västerbron och genom Rålambshovsparken för att någon timme senare (plus minus några kvartar hit och dit) gå i moln i Kungsträdgården igen. Alla var så duktiga och jag är sjukt imponerad över alla som sprang, och över mitt team. NI ÄR GRYMMA!!
 
Fram tills idag har vårt team, TEAMKJOS, träffats och tränat tillsammans men även peppat och inspirerat till träning och denna helgen. Bara det har varit en häftig upplevelse och minnen jag bär med mig. Dagen idag var bara som extra grädde på moset. Tyvärr sprang jag inte då vi har match imorgon och därför kommer jag heller inte få uppleva allt då jag missar morgondagen som även den kommer bli helt magisk, men jag är jätteglad för idag och det jag fått uppleva! 
 
STORT STORT TACK för en fantastisk dag jag kommer bära med mig resten av livet! 

Har extremt mycket bilder att dela med mig av men också en liten videosnutt där jag försökte fånga lite av upplevelsen. Enjoy!

 

 

 

 

 
 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
WOW!! JAG ÄR SÅ TACKSAM FÖR IDAG!! TACK ALLA SOM VAR MED OCH DELADE UPPLEVELSEN OCH SKAPADE EN OFÖRGLÖMLIG DAG!!
 
 
 
 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *