Bara vara, det är mitt motto det!

Om jag sov länge idag!? Eeeeeh JA! Lillebror kom in och väckte mig när klockan var ett(!!). Det var väldigt länge sedan jag sov så länge. Vaknade vid 8 i vanlig ordning men somnade om igen. Vad skönt det är, att få somna om igen och inte sätta klockan. Att få sova hur länge man vill. Brukar annars få lite smått ångest om jag sover för länge, det är som att kroppen säger till mig att hoppa upp trots att det är helg, för att jag ska ta vara på dagen. Det brukar kännas som att jag slängt bort dagen på något sätt. Inte idag. Veckan har varit helt smockad med saker och det känns som jag knappt haft en lugn stund, därför har jag sagt åt mig själv att bara va idag. Ingen stress, inga måsten. Låta telefonen va och allt annat runt omkring, rå om mig själv och bara ligga kvar i sängen hela dagen om jag vill det. Det är ok. Jag ska iofs jobba, eller snarare förbereda inför onsdag, men det ska bara bli kul och jag ser fram emot att ägna dagen åt att läsa. På onsdag är det bokrelease för “Som ett proffs” skriven av bland annat min vän Daniel. Shit va grym han är!! Hur häftigt och stort är det inte att ha skrivit en bok!? SKITSTORT!! Jag är såå imponerad och han inspirerar verkligen mig. Jag älskar att omges av människor i min närhet som inspirerar och motiverar mig. Det får också mig att utvecklas. Jag har fått äran att vara konferencier på onsdag, därför blir det till att förbereda lite from idag. Har laddat upp med gottesmoothie innehållande banan, fikon, selleri, blåbär och ingefära toppat med granola, hampfrö, bipollen och gojibär. Skål för denna dag, bara vara, det är mitt motto det! 


2 reaktioner på “Bara vara, det är mitt motto det!”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *