Life Sport Store i Mall of Scandinavia

 
Nu hörrni kommer en nyhet för oss som älskar att träna!
Ikväll kl 20.00 lanserar Life ett nytt butikskoncept i Mall of Scandinavia – Life Sport Store! Butiken öppnar i samarbete Svenska längdlandslaget och i sortimentet finns bland annat kosttillskott för träning och en rad olika sporttillbehör, utöver kedjans vanliga hälsosortiment. Butiken är perfekt för dig som redan tränar, men också för dig som vill komma igång eller bara vill addera mer hälsosamma produkter i din vardag. 
 
I butiken kommer det finnas fyra kompletta sportpaket med olika inriktining beroende på vad man själv vill få ut av sin träning. Utöver Life och Svenska längdlandslaget har även Leila Söderholm och Karl Dyall sitt egna sportpaket och dessa kommer säljas exklusivt i butiken fr.o.m ikväll. I samarbete med Lifebutiken fick jag sportpaketet “Everyday balance by Leila” som passar mig och min träning perfekt då jag tycker det är viktigt med balans i livet. Se innehållet i påsen längre ner och vill ni läsa mer klicka här.
 
Nu ska jag åka till Solna och Skytteholm för att heja på lillebror som spelar match. En viktigt match för honom, därför ska jag heja som en galning, stolt storasyster som jag är!
 
Puss och kram
 
Fina fina Elin fick också ett sportpaket!
 
 
 
SPIRULINA – håller hög och jämn kvalitet och har ett högt proteininnehåll
OMEGA 3 70% – är en högkoncentrerad fiskolja med 70% omega-3.
Innehåller fettsyrorna EPA och DHA som bidrar till hjärtats normala funktion
 
SUPER CAL/MAG 600/300 MG – innehåller kalcium och magnesium som bidrar till normal muskelfunktion och energiomsättning. 
 
SPORT VEGETABLE PROTEIN – ett högkvalitativt vegetabiliskt proteinpulver som är baserat på ärtprotein
 
Leila Söderholm är träningsexpert på TV4, medverkar i flera av Sveriges största magasin och är en mycket uppskattad hälsoinspiratör. 
 
 
 
 

1 reaktion på “Life Sport Store i Mall of Scandinavia”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *