Reload

Vilken underbar dag! Egentligen inte mycket planerat innan men vips så har den varit fullspäckad ändå. Älskar det! Började dagen tidigt dock med ett extrainsatt träningspass för denna veckan. Ville erbjuda extra träning för de som ville eller chansen att ta med en vän för de som ville det. Skönt att kicka igång dagen ordentligt också. Körde lite annorlunda upplägg än veckans tema med fokus på styrka, men det var fortfarande en del i det. La till lite mer kondition och kunde köra längre tid på varje övning då jag hade färre övningar också eftersom alla inte var med. Avslutade med en Bring Sally mage, det sved för de flesta men shit va grymma alla är! Jag är så stolt och jag blir så glad att som idag så många vill köra extrapass. Det säger väldigt mycket och dessa underbara människor lägger ner hela sin själ i träningen. Det ger resultat också vilket är så härligt att se! Det som är så bra med Bring Sally och en låt sådär är också att man kan se och känna hur mycket bättre man blir för varje gång. Till slut klarar man att köra hela låten utan paus exempelvis. 

Efter träningen gick nästan alla av oss till Reload på Sveavägen för brunch. De har så god och superfräsch mat. Tog en Acaibowl som är supergod och en pepparkakscheescake till efterrätt. Skrattade flera gånger så jag grät. Mös med Terry, världens sötaste hund som jag ville plocka med mig hem. Och dessa fantastiska människor som jag träffat genom bootcampen, jag är så glad och tacksam för det, helt underbara! Efter det trippade jag och lillebror vidare i solskenet till stan för shopping. Shopping deluxe. Älskar att vara personal shopper till lillebror. Får välja vad jag vill och slänga in i provrummet där han står och tar emot. Han fick med sig så mycket fint hem! 
Nu ska jag hinna med en liten nap här hemma innan det vankas El Clasico och middag. En toppenkväll väntar med andra ord! 

7 kilo protein till våra krigare. TUSEN TACK scandinavianhealth.se! 

Acaibowl 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *