Som ett proffs

Försöker eftersträva titeln på boken inför morgondagens bokrelease. Har försökt leva som ett proffs, eller kanske snarare prestera som ett proffs inför bokreleasen imorgon. Göra allt proffsigt, planera träning proffsigt, träna proffsigt, äta, sova, dricka, jobba proffsigt. Haha, ni fattar. Är så taggad och det ska bli så kul imorgon!! Började läsa boken i söndags, läste ut den direkt, på en dag. Den är så bra och den har så mycket att ge och berätta. Det är så mycket mer än en handbok för oss elitidrottare, den är till för alla. Det finns guldkorn att plocka för dig som inte håller på med någon idrott också. Det är verkligen en ära att få vara konferencier imorgonkväll och släppa denna fri till allmänheten. Daniel har gjort ett fantastiskt jobb, han ska hyllas ordentligt imorgon, det ska jag se till för jag leder kvällen, haha… 

Dagarna har gått i ett och veckan har satt igång med ruskig fart. Söndagen gick även den väldigt fort, men den var helt tillägnad boken som sagt. La mig under filten i soffan med en kopp kaffe, tände ljus och bara njöt. Jag bara va, hela dagen, helt underbart och samtidigt så otroligt givande och inspirerande att läsa om alla dessa profiler som åstadkommit enorma prestationer. 
Måndagen i vanlig ordning kickade igång med Bootcamp. Hade med mig ett ytterligare flak NOCCO som alltid uppskattas, likadant gör den gigantiska påsen med proteinpulver från Scandinavian Health & Lifestyle efter träningspasset. Fick mycket beröm i måndags för att det var det bästa passet hittills vilket såklart är skitkul att höra! Jag vill bara göra mer och mer!! Mötte sedan upp Daniel och Erwik på USINE, en av Stockholms häftigaste och finaste lokaler, där bokreleasen ska äga rum imorgon. Åkte sedan vidare på behandling, det går framåt, tjoho. Sakta men säkert. På kvällen mötte jag sedan upp Daniel igen för planering. Som sagt, sjukt laddade! 

Idag har det varit fullt ös. Planerat träning med min vapendragare vilket alltid är lika roligt. Bara att vara i hans sällskap är kul. Gör mig glad och lycklig! Åt god lunch på Nybrogatan 38, igen. Som ett proffs(!) Mötte sen upp tränare David för lite update och planering även där. Vill sååååååå gärna och mycket börja träna ordentligt nu. Får panik!! Men, bara lite till. Snart så. Efter att ha läst boken slår det mig också – “Vila och återhämtning Nella, det är viktigare än vad du tror”. Man ska lära av de som varit i samma fotspår, varför ta fel riktning och gå mot helt fel håll och försämra resultaten då!? Lyssna på kroppen, viktigt! (Tar till mig det som ett proffs) Gick till gymmet och körde min prehab ändå som jag får, känns väldigt bra. Kvällen har ägnats åt boken, förbereda det sista. Ser verkligen fram emot morgondagen. Först bootcamp och nytt tema, sedan lite fix och trix inför the big night. Ska sova nu så det snabbt blir morgondag. Den känslan är ändå härlig! 

1 reaktion på “Som ett proffs”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *