Att lyxa till det i vardagen

Jag börjar lite deppigt, men avslutar på topp. Det är väl ändå bra tänker jag. Få lite av allt. Jag tycker det är skönt och behöver skriva av mig lite nu med tanke på allt som hänt. 

Hade första fotbollspasset idag efter matchen i söndags. Usch. Det var inte kul alltså att stå där i ringen innan vi skulle börja träna och inse återigen vad som hänt. Besvikelsen tog över hela kroppen återigen. Kunde inte hålla tillbaka tårarna samtidigt som jag tänkte att jag måste hålla igen för att inte påverka de andra. Vi skulle ju trots allt träna och jag behövde vara redo för det. Det var väldigt svårt att på något sätt prestera idag. Jag kände heller inte att jag hade orken till det. Jag ville bara spela fotboll utan krav och det gjorde jag också. För en gångs skull. Vi hade kul, vi skrattade och spelade riktigt dålig fotboll, haha. Men det behövdes en dag som denna. 

Det kommer vara jobbigt, dagar med tankar som kommer och går. Jag vet det. Däremot är jag oerhört revanschsugen och har fortfarande samma vilja och passion. Jag vill fortfarande satsa 100%. Det handlar om vilja, inte vara eller bli. Ett citat som fastnat anspråkslöst i mitt huvud är ”vilja slår alltid talang”. Det ligger så väldigt mycket i den lilla textraden. Det lilla uttalandet. Det är viljan som skiljer framgången från undergången. Vilja och förmåga att alltid ge allt när det verkligen gäller. Att orka ”gå igenom skiten”. Min vilja med livet är enorm. Min vilja med fotbollen är enorm. För mig har valet alltid varit självklart. Jag vill spela fotboll. Jag vill bli bäst! Många gånger är det riktigt tufft, man tar smällar, men reser sig. Det här är ytterligare en hård smäll under min fotollskarriär och jag ska resa mig även denna gång. Kommer jag komma dit jag vill vet ingen. Det är bara jag som kan visa vägen för mitt eget öde. Det är alltid jag som har makten att välja den vägen jag vill gå. Fotbollsplanen är för mig en oas på några hundra meter i diameter där jag kan koppla av. Snöra på mig skorna. Tänka stort. Hitta känslan och må riktigt riktigt bra!

Med blandade känslor gick jag mot Nytorget för middag, glad för att äta middag med ett gäng underbara människor såklart men med den där tomheten som förföljer mig efter träningen. Middagen satt som en smäck. Perfekt avslutning på kvällen. Precis vad jag behövde! Träffa människor som inte kan så mycket om fotboll och få sväva bort i en annan värld för en stund. Vi ska införa en veckotradition med middag och olika människor runt bordet. Jag fick idén när jag såg IKEAs nya webbserie “Vad gafflar du om”. De pratade om att bjuda hem folk och hur det var att ha middar med ett helt gäng random människor, där ingen känner ingen. Jag älskar idén och tog den vidare. Tyvärr blev det några avhopp inför ikväll men det kommer fler chanser och kvällen blev superlyckad ändå. Vi åt supergod mat på Urban Deli och hade jättetrevligt!

Snacka om att få massa energi som man kan leva på resten av veckan. Det är viktigt att lyxa till det i vardagen sådär. Jag vill absolut inte hamna i något ekorrehjul där jag bara väntar på helg. Känns aldrig som jag kommer göra det heller då jag jobbar med saker som varar hela veckorna, vilket jag är väldigt glad och tacksam för. Ibland önskar man kanske att man bara hade en hel dag off lite oftare, men man får skapa sig tid och ta vara på de tillfällen som ges helt enkelt. Imorgonbitti väntar fightclub igen. Såå taggad! 

 
   
 
 
 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *