Dagen efter match

 
Vilken härlig start på dagen!
 
Sovit riktigt dåligt dock. Gör typ alltid det efter match. Ligger ocg grubblar sönder hjärnan, repeterar situationer och ältar om och om igen. Jag har blivit bättre dock. Vad tjänar det till!? Det bara tar en massa energi att älta situationer som har varit, som jag inte längre kan påverka. Jag kan lära av det och gå vidare, men jag kan inte förändra vad som faktiskt hände. Jag har börjat skriva ner saker också som jag tänker på, det får hjärnan att släppa och slappna av. Ett tips till er som inte kan sova på kvällarna! Hade också jätteont i knät efter matchen. Många smäller och allmänt ansträngt efter spel på gräs (läs dåligt och ojämnt underlag) så därför var det antagligen lite överbelastat. Bara det sätter ju igång tankar som jag absolut inte vill ska finnas egentligen. Usch, tar mig tillbaka till dåliga tider, som jag däremot har gott av idag. Det ska inte förglömmas. Det finns en mening med allt, av erfarenheter är det faktiskt så. Kändes dock bättre när jag vaknade imorse, som tur var. Återigen, alla tankar och ältande helt i onödan. Mycket onödig energi till spillo. Nella lär dig! 
 
Hur som helst kickade jag igång morgonen med behandling hos världens bästa Mats. Åååååh vad jag är glad att jag har honom!! Han är så grym, ställer alltid upp och är en fantastisk människa. Plus att han är grym på att behandla och läka min kropp. Körde massage, is och laser. Få bort slaggprodukter från matchen och reparera kroppen. Kändes som en ny människa när jag studsade ut i solskenet. Tog på mig hörlurarna och promenerade över bron från Liljeholmen till Hornstull för att möte upp Elin och träna. Körde återhämtning, rörlighet och smidighet. Sådant man annars är väldigt dålig på att lägga extra mycket tid på. Blev extra kul såklart att köra med Elin, plus att det gjorde väldigt gott för kroppen. Välbehövligt och nytigt att få stretcha ut ordentligt. 
 
Dagen bara fortsätter bra, ska nu till Nytorget för att möta upp Addo och fika. Inte setts på evigheter. Ser fram emot det jättemycket, ska bli sååå kul! Efter det ska jag se lillebror spela match. Vilken dag hörrni!
 
 
 

 
 
 
 
 
 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *