Ett bättre återhämtningspass

Jag är jävligt besviken, ledsen, förbannad. Allt på en och samma gång. Vaknar upp helt tom. Åkte hem i bussen helt tom igår. Jävligt tungt att inte vinna en måstematch. Att behöva förlita sig på andras resultat. Att inte bara kunna få spela med de självförtroendet vi gjorde för några månader sedan. Det är sjukt frustrerande. Nu är det två matcher kvar. Det kan avgöras redan idag, men jag hoppas verkligen inte att Eskilstuna tappar poäng idag, utan tvärtom gör massa massa mål. 

För att rensa skallen tog jag på mig träningsgrejerna och tog en lång promenad. Rensa kropp och skalle. Gick till öppna fältet vid Gärdet. Helt tomt, bara jag på flera meters avstånd och en massa gräs och natur. Så härligt. Underbar frihetskänsla som var så behövlig just du. Få skrika ur sig all ilska och besvikelse. Lätta på trycket lite. 
Kom sedan fram till ett utegym. Såå kul! Perfekt för en dag som denna. Skön återhämtning för kroppen att få röra lite på sig ändå. Kul va det också! Skönt med frisk luft samtidigt. Ska verkligen gå dit igen. Mötte sen upp John och gick till affären. Har handlat och ska nu laga mat till all fotboll vi ska se idag. Fotbollssöndag deluxe, löve it! 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *