Man kan inte få för mycket av det goda

Kickade igång morgonen ordentligt med ett pass på Odenplan Fightgym igen. Jag tycker det är så fascinerande det där hur man är helt död när klockan ringer tidigt. Man vill bara ligga kvar och känner på något sätt hur kroppen liksom värker i varendra kroppsdel. Om inte annat känner man efter lite extra för att tycka lite synd om sig där och då. Jag kan verkligen vara så upp och ner vad gäller just detta. Ibland hoppar jag upp och ibland är det bara så segt. Idag var en sån dag när huvudet ville men inte kroppen. Det är också så mycket svårare nu när det är mörkt på morgonen, det är som att kroppen säger ifrån, “NEJ DU SKA LIGGA KVAR, DET ÄR INTE RIMLIGT ATT GÅ UPP NU”. Då måste man ha knep, strategier och hjälpmedel för att pallra sig upp. Därför är det så bra att ha ett pass inbokat eller något man inte kan säga nej till. Boka in med en vän eller flera så det är fler som påverkas om du skulle skita i det. Då har du inget val, då får man alldeles för dåligt samvete för att säga nej. Plus att skulle din eller dina vänner orka, varför ska inte du!? Bara för att du är lat och hellre vill snooza någon timme till. NEJ, SKÄRPNING!!
 
Det som är så underbart är känslan när man väl är där, när man är framme på gymmet eller vart man nu ska utföra sin träning. Man blir alltid pigg, peppad och glad för att man inte låg kvar i den väldigt sköna sängen. För att inte tala om känslan efteråt. Herrregud, den känslan är oslagbar!! Då är man så in i helvetes glad och nöjd över att man gick upp. Att man presterat och belönat kroppen med endorfiner tidigt på morgonen. Bästa starten på dagen tycker jag. Man har så mycket energi så det räcker och blir över hela dagen efter det. Passen på fightclub är också så roliga. Man tar ut sig så svetten forsar, men samtidigt är det så jäkla kul med variationen av kondition, styrka, slag och sparkar. Man ger och tar i och får samtidigt så mycket tillbaka. Peppen från alla är också grym, känns som en liten familj som klarar allt tillsammans, haha!
 
Efter passet gick jag, Addo och Andre till Café Pascal (igen) för frukost och nedvarvning. Känner hur kroppen bara skriker efter mat. Vi får alltid en smoothie efter träningspasset direkt på plats, men det går ju rätt igenom, så det gäller att ladda på ordentligt så snabbt som möjligt. Jag är helt frälst, Pascal är grymt, jättegod och vällagad mat. Det är inte för inte som de vunnit Dagens Nyheters utmärkelse Gulddraken, som Stockholms bästa café. Det märks att det är ett café med koll. Kaffet som serveras är odlat under idealiska förhållanden och innehållet i maten baseras på vilken årstid det är utomhus.
 
Idag blev det chiapudding och en smoothie med diverese grönt, vitaminer och mineraler. En ordentlig energikick! Jag och Addo satt sedan kvar och jobbade. Efter en stund skrek magarna igen och vi passade även på att ta en lunch innan jag åkte till kontoret. Varmrökt laxsallad med haricot verts, belugalinser, pepparotskräm och massa annat gott. Mums mums mums. Mat mat mat. Det kan man inte få för mycket av! 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *