Måndagspepp

Trots en riktigt pissig gårdag har dagen levererat på många sätt. Är så peppad på vad som komma skall. Är så glad för den här dagen trots allt och att detta hände just idag. Behövde verkligen det. 

Kickade igång morgonen ordentligt på Odenplan Fightgym. Kommer köra där nu sista 2 veckorna av deras bootcamp. 3 gånger i veckan, kl 8.00 mån, ons och fre. Det är så kul och sjukt jobbigt på samma gång. Idag var det även mycket slag och sparkar. Helt perfekt, precis vad jag behövde. Slå ut skiten. Ut med all aggression och besvikelse. Det var riktigt skönt efteråt. En annan typ av terapi. 

Kom precis nu från ett riktigt spännande kvällsmöte med Nike. Jag är så peppad på vad som komma skall. Ytterligare boost och energi som kom så rätt i tiden just idag. Vi ska fortsätta med vårt crew och göra en ännu större satsning. Att få representera Nike på det här sättet känns så stort och verkligen något jag brinner för. Att samtidigt få göra det med grymma tjejer är en stor bonus. Nike är ett märke jag verkligen känner starkt för. Att inspirera och motivera människor till att börja träna, eller bara underhålla träningen känns ärofyllt på något sätt. Det ska bli sååå kul! 

Fick med oss nya Nike Metcons hem, snacka om att bli peppad till att träna. Ska visa de ordentligt senare, sjukt snygga! 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *