Min lillebror är helt jävla outstanding!

Pappsen och Eva kom och hämtade mig efter en underbar fika med Addo. Hade så mycket att prata om och tiden gick tyvärr alldeles för fort. Är så glad och tacksam för så fina människor i livet som ger så mycket energi och sprider så mycket glädje. Det är få förunnat och dessa små guldkorn växer inte på träd minsann!
 
Åkte ut till Huddinge för att se lillebror spela match. Viktig match även för honom. Det ligger i familjen just nu verkar det som. Tyvärr förlorade dem. Usch, jag förstår hans besvikelse. Man blir alldeles tom. Så ledsen, arg och besviken. Ibland är det riktigt surt att utöva en lagsport, just av de här anledningarna. Man är aldrig starkare än sin svagaste länk. Oliver kan inte göra mer. Han gjorde ALLT han kunde. Självklart skulle han ha matchens lirare. Det är inte mer än rätt. Han är helt jävla outstanding på planen. De skulle behöva 10 till av honom i laget.
 
Jag är så jävla stolt över min lillebror!! Han är så fantastisk. Han är så bra. Han är så duktig. Så jävla grym. Åh vad jag är stolt! Jag älskar att se honom spela. Han inspirerar mig. Motiverar mig. Är lyckligt lottad som har honom. Min starkt lysande stjärna. DU ÄR BÄST!!
 
 
 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *