Mitten av veckan

Gårkvällens distanslöpning har jag berättat om, åh så skönt det var! Idag är det dax igen men intervaller på Stadion istället. Nu ska jag snart bege mig mot jobbet, pepp på dagen, mycket kul på schemat! 

Denna veckan har varit helt galen, men jag är också medveten om det och har kunnat köra på med vetskapen om att vi drar till Dubai på söndag. Den känslan är rätt skön ändå att kunna bryta ner kroppen ordentligt för att nästa vecka ligga på stranden och bara lata sig med gott samvete. Ta hand om kropp och knopp. Jag längtar!! 

Efter tisdagens träningspass bjöd jag och Clara över Wille på middag. Supermysig kväll i goda vänners lag och supergod mat. Det bjöds på kyckling, sötpotatis i ugn med smält fetaost och sallad. 

Onsdagen kickades igång med ett tufft fyspass återigen. Det börjar närma sig slutet på detta bootcamp, bhuuuhu. Det är så kul och man får verkligen massor av energi till resten av dagen! 

Solen sken verkligen helt fantastiskt i onsdags, att mötas av det ger ju bara ännu mer energi. Vilken härlig start på dagen! Jag och Addo gick i vanlig ordning till Café Pascal och käkade frukost efter träningspasset. Efter bara en stund kurrade magen igen och vi beställde in lunch. Det blev laxen igen! 

Efter kvällens löppass alltså drog jag mot jobbet för att kommentera U17 VM. Lika bra att köra nattpasset också, haha.. 

Torsdag och tumme upp för en spännande och rolig dag på schemat. Många möten, träning och jobb. Pepp!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *