Uppe med tuppen

Fick inte mycket sömn inatt. Jobbade sent på Eurosport igår, kommenterade MLS. När jag väl kom till tunnelbanan så gick inge nästa förrän 05.15 = strandsatt i Sundbyberg! Panik! Som tur var hittade jag pendeltåget som gick en halvtimme senare. Väntade på det för att ta mig mot centralen och sen vidare hemåt. På centralen var det samma sak, nästa mot Östermalmstorg kl 05.15. Allt stängt också, alldeles ensam på centralen. Hittade till slut en dörr ut och kunde beställa Uber för att komma hem. Långt efter jag hade tänkt mig, snark! 
Några timmars sömn innan tuppen gal för veckans första träningspass. Körde med tidiga gruppen klockan 7 för att hinna till ett möte. Shit vad energi man får och vad pigg man blir av att kicka igång dagen med en grupp peppande människor och riktigt bra träning. Klockan är knappt halv 9, jag är färdigtränad och på väg till jobbet. Det kallar jag en kick-ass start på den här veckan! 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *