150 Superkommunikatörer

Morgonen började på ett helt perfekt sätt. Frukost och inspirerande föreläsningar med “Näringslivets superkommunikatörer”. Först ut var Erik Modig, forskare, föreläsare,författare och kommunikatrör som bland annat pratade mycket om att vi alla i framtiden behöver en Jobs i våra företag. Intressant fakta och forskning han kommit fram till. Bäst dock och absolut mest inspiration fick jag av Leo Razzak. En av de mest inspirerande och coolaste människorna jag någonsin har träffat och lyssnat på. Han är verksam inom en rad olika områden, driver sitt egna bolag Leverything, barnhemmet Banglabarn och är delägare och styrelseledamot i ett par andra företag. 
 
I grunden är han en busunge med stor nyfikenhet och passion för människor och utveckling. Trots sin ålder har jag haft en ovanligt omfattande karriär som är otroligt imponerande. Han pratade mycket om hur viktig mångfald är, att det alltid varit synonymt med möjligheter. Det finns oändligt många exempel på det. Jag har kläckt mina bästa idéer när jag gått utanför min comfort zone. Han kom in och rörde om ordentligt i grytan. JAG ÄLSKAR SÅNT!!
 
Han pratar om sådant vi brukar hålla tyst om. Som man kanske inte vågar säga. Han sätter ribban högt direkt. Många har kanske hört talas om honom när han debuterade som sommarpratare 2013, om inte annat MÅSTE ni lyssna!! I radiosändningen berättar han ocensurerat och osentimentalt om det socioekonomiska träsk som han växte upp i. Om vägen därifrån till de fina salongerna, där han numera talar inför företagsledare och andra makthavare. Det är kaxigt, uppfodrande, samtidigt djupt fascinerande. 
 
Jag fick en tankeställare idag. Häftigt det där hur en människa kan påverka en så mycket. Göra avtryck. Det var väldigt intressant och lärorikt. Man ändrar tankesätt och ser nya möjligheter. En beundransvärd människa! 
 
 
 
 
 
 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *