2 Bundesliga

Bråttom bråttom efter träningen. Hade lite föreläsning/mental träning idag innan träningen. Riktigt intressant och väldigt givande. Jag älskar ju sånt och har haft väldigt stor nytta av mental rådgivare eller idrottpsykolog som det också kallas när jag var skadad. Hade nog tagit vääääldigt lång tid för mig att komma ut en tung depp när jag skadade mig andra gången annars. Såg liksom inte ljuset till en början, inte alls. Det var hemskt. Bara då att få prata med någon som har nycklar och verktyg hur man kan tänka och se framåt hjälper enormt. 
 
Efter lite tips och rådgivning till med laget alltså hade vi träning sen var det snabbt hoppa in i taxin till Sumpan för kvällsjobb. Kommenterade för första gången Bundesliga2. Återigen, det är svårt, men väldigt kul när man i detta fall också jobbat med Bundesliga nu under en längre period. Inte Bundesliga2 dock, men ändå, man känner att man har lite bättre koll ändå. 
 
Dags att hoppa i säng, helt slut. Fullspäckad dag. Måste få mina timmars sömn också så jag är pigg inför morgondagen. Ska nämligen börja den med att vara med i min första podcast någonsin. Ska bli skitkul!
 
 
 
 
 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *