Bryta ihop och komma igen

Det suger att sitta på läktaren. Det suger att sitta på läktaren och se sitt lag förlora. Fan fan fan. Jag är så sjukt ledsen och förbannad. Arg och besviken. Allt på samma gång. Känner mig samtidigt helt tom. Jag hatar att förlora!!!! Jag hatar ännu mer att inte kunna få delta. Att inte kunna hjälpa till. Att bara sitta och se på sådär. Jag hatar att känna mig helt hjälplös. Det suger. Nu bara måste den här jävla baksidan bli bra. Den SKA bli bra! Jag blir så ledsen när kroppen ska strejka såhär. Jag gör allt jag kan för att den ska må bra och vara fullt förberedd hela tiden, ändå strejkar den emot. Återigen är jag helt hjälplös. Kan inte göra något åt det tydligen. Alla behandlingar och metoder, ändå ont. Nu tar vi nästa försök. Antiinflammatorisk medicin, vila, prehab, MR för säkerhets skull. Snälla kroppen funka nu! Vill bara få spela. Vill bara få kunna göra det jag älskar!! Jag tänker inte ge upp. Jag tänker kriga på och bara se till att det blir bra. Till vilket pris! 

Skönt att ha mamma här. Hon betyder så mycket och stöttar. Stannar kvar i Örebro över natten för att åka vidare i landet imorgon. Hotell med mamsen, vilken lyx! Ska spela in en jätterolig grej imorgon och det ser jag mycket fram emot. Får försöka se det ljusa stunderna i livet ändå, även om det går trögt ibland och man har motgångar. Det finns en mening med allt och så småningom vänder det. Imorgon är en ny dag, nya möjligheter! Bryter ihop och kommer igen. Man bara måste det! 
Natti natti! 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *