Hundtricket

Började dagen tidigt, alldeles för tidigt, sådär tidigt så man inte vet man är när klockan ringer. När jag väl kopplade och kom på morgonens tidiga ärende fick jag skynda för att inte komma försent. Åkte mot Sabbatsbergs sjukhus för att göra MR. Haft problem med baksidan ett tag som oroar och inte går över, så vi tänkte att ta det säkra före det osäkra och förhoppningsvis få lite svar på frågor och oklarheter. 

Alltså usch, usch usch usch för MR och röntgen. För denna typ av “ärenden” på sjukhuset överhuvudtaget. Jag hatar det. Får rysningar i hela kroppen. Har bara dåliga minnen av MR. Jag vet att jag inte ska tänka negativt men det är svårt när jag tidigare bara fått negativa besked av MR. Två korsband av, av två möjliga. Värsta ögonblicken i mitt liv. Hela livet rasar på en hundradels sekund. Med det i ryggsäcken är det svårt att tänka positivt, men jag försöker. Försöker tänka att det borde känts och varit värre om det skulle visa något på röntgen. Av alla som också behandlat och hjälpt mig borde kunna sett och känt det också. Plus att jag har kunnat spela matcher. Trots det hade jag ändå en klump i magen. Att åka in i den där kalla tunneln och bara vänta. Lyssna på någon rolig radiokanal sålänge och försöka bortse från allt oljud som ändå går igenom musiken i lurarna. 
Gick ifrån sjukhuset och bara väntade på besked. Fick svar snabbt som tur va. ALLT SÅG BRA UT!!!! Tjohooo!!! Phuuu, vilken lättnad. Så skönt. En befriande känsla. Röntgen kunde inte viss någonting. Det är positivt, dock undrar man ju då vad som är problemet, men, det hjälper om inte annat mentalt att veta att ingenting är av. Nu gäller det att behandla utifrån detta också.. 
Åkte alltså tidigt till jobbet. Skönt att vara på plats själv sådär innan alla kommer för att i lugn och ro kicka igång dagen. Sätta på kaffet, slå på musiken och sjunga högt för sig själv. Hade möte på eftermiddagen med utsikt över hela stan. Vilken takterrass, helt underbart! Jättelyckat möte också.
Hann sen med en fika med Clara och Cattis innan träningen. Första fotbollsträningen på en vecka. Äntligen! Helt fantastiskt att kunna träna igen. Jag älskar att sparka boll!! Snart är det match också. Sjukt taggad. Imorgon åker vi mot Kristianstad. Jätteskönt att vi åker en dag innan. Hade varit tufft att sätta sig på bussen tidigt lördag morgon  för att sedan ut och prestera många timmar senare på plan. 
Bra dag alltså, bra besked, lyckat möte, bra svar på träningen från baksidan! Wihoo!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *