Lördagsmys hela dagen

Vilken dag! Jag älskar att ha en hel dag ledigt utan någonting planerat, bara ta den som den kommer. Plötsligt när jag nu ser tillbaka på dagen har det ändå varit fullt upp och ingen lugn stund. Älskar det! Började dagen med yoga i 90 minuter. Trodde jag innan skulle känna att det aldrig skulle ta slut, men det gick jättesnabbt. Så skönt och bra för kroppen. Känner verkligen hur yoga gör skillnad. Sa hej då till mamsen som ska iväg på resa och ringde John. Han satt på Escalier och tog en kaffe så jag skuttade dit för en brunch. Å så gott och länge sen det var med brunch! Tog en promenad till Gamla Stan för att han skulle jobba. Ringde Anna som jag inte träffat på evigheter för att se om hon hade tid för en fika. Tur för mig att hon befann sig några meter bort och vi möttes upp för en kaffe och mys. Freja sov som en stock men herregud vad hon växer. Så kul att se hela familjen! Bokade bio och middag med Elina och William så tills dess mötte jag upp Alex för ännu mer fika och lite shopping. Tur att man tycker om kaffe, haha. Kvällen bjöd alltså på Phils burger, filmen Southpaw och Pollypuffar. Såå bra, men väldigt tung, film och såå goda pollysar. Mycket bra dag. Imorgon är det match. Ska bli superkul, haft en perfekt uppladdning! 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *