TILLSAMMANS KAN VI GÖRA SKILLNAD!

Hon är inte bara en fantastisk vän, hon är en fantastisk konstnär också! Utöver fotboll och numera plugg så målar Clara. Är alldeles kär i hennes tavlor! Det är så härligt att se henne måla, från en vit duk till en helt fantastisk skapelse. Jag fascineras verkligen av människor som har det i sig, det är helt ofattbart. Jag förstår inte hur det bara kan bli något så fint från ingenting. Jag skulle vilja säga att hennes signum är färgstarka porträtt och personliga avtryck. Hon förmedlar starka känslor och har alltid ett personlig engagemang i sina målningar. En stor inspiration och vän, så glad att vi funnit varandra! 
 
 
Clara hade en jättelyckad utställning när hon bodde och spelade fotboll i Piteå. Vi ska snart ha en här i Stockholm också, det ser jag jättemycket fram emot! Tills dess hänger några av hennes konstverk på mitt jobb till försäljning, perfekt då det ständigt är folk och liv i rörelse.
 
Men, fram tills dess och även under den kvällen vill vi hjälpa till, vi vill bidra. Med tanke på flyktingkatastrofen som råder kommer en del av försäljningen att gå oavkortat till Unicef, Röda Korset och Rädda barnen. Vi klarar inte av att bara sitta och se på längre. Vi är, precis som många andra omskakade och djupt berörda av alla bilder och fasansfulla vittnesmål som dagligen möter oss. Vi känner oss maktlösa och vill hjälpa till!
 
För vidare information, önskemål om tavla eller intresse för de nedan
maila mig på [email protected]

 
Ingen kan göra allt, men alla kan göra något!
 
 
 
 

 
 
 
 
 
 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *