Två vänsterfötter

Shit vad klockan ringde tidigt. Visste knappt vart jag var. Kallt va det också när jag kom ut. Brrrr. Det känns att hösten är här minsann. Ännu värre tidig morgon såklart. Än så länge gör solen ett hyfsat bra jobb på dagarna tycker jag och skänker oss D-vitamin. Åkte för att få behandling av grymma Micke. Blir så lugn efter jag har varit där jämt. Känns som att mycket sitter psykiskt också när man har ont någonstans. Eller så inbillar man sig en hel del. Bara det att jag fick tillbaka MR svar som inte visade någonting gjorde att smärtan typ släppte helt. Så konstigt det där. 


Efter behandlingen åkte jag till gymmet för att träna innan jag skulle vidare till jobbet. Två vänsterstrumpor på fötterna speglade lite tröttheten i mig. Lite komiskt ändå, passade liksom in helt perfekt fast det var fel. Kroppen kom igång under träningen och efteråt kände man sig pigg som en mört igen, stor tumme upp för det såklart. 

Dagen blev ju plötsligt väldigt lång känns det som. Ska käka lunch nu om en stund med min fina vän Hanna, men det känns mer som det borde vara middagsdax. Mysigt och superkul ska det bli iaf, längtar så! 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *