Bloggfrukost

 
Rise and shine med bloggfrukost!
 
Perfekt start på dagen med detta härliga bloggäng. Jag älskar Vassa Eggen och ännu mer nu när jag fått testa deras frukost. Fanns allt och lite till, kan inte sluta tänka på våfflorna, jösses vad gott. Supermysigt att starta dagen såhär, I love my job!
 
För er som inte vet och aldrig förstår vad jag egentligen jobbar med (får ofta den frågan) jobbar jag på mitt ena jobb – Tourn – som Blog Manager. Jag anordnar olika träffar/event som dessa med bloggare/influencers och introducerar Tourn, vårt system och hur man lättare och effektivt kan tjäna pengar på sin blogg. Ger tips till att växa och skapa samarbeten och bra innehåll, vilket är superkul. Idag fick jag också för första gången introducera vår nya Instagram-tjänst Twave (http://wave.tourn.se/ – logga in via mobiltelefonen!) som nu också gör det lättare för alla instagrammare att tjäna pengar. Hur grymt är inte det!? Det är så kul att jobba på ett företag som bara växer och skapar nya saker/tjänster/funktioner hela tiden, samt med människor som är drivna och verkligen inspirerar. 
 
Dags att hoppa in i nästa möte med mitt andra jobb – 100/oktan – där jag jobbar som projektledare (för att komplicera till det igen haha). Vi ska planera inför vår nästa nätverksträff bland annat. Senare i eftermiddag har vi möte med en av våra stora profiler. Kuul! Fullt ös minsann! 
 
God morgon! 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

3 reaktioner på “Bloggfrukost”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *