Söndagsbrunch och strålande sol

Haft en helt fantastisk dag än så länge! Vaknade hyfsat tidigt och tog oss ut för en promenad i strålande solsken. Inte ett moln på himlen och ganska tyst och lugnt innan alla människor vaknat till liv. Vi promenerade längs vattnet vid Strandvägen och ut mot Blasieholmen. Så vackert och underbart! Blir så lycklig av det här vädret!
 
Promenerade hemåt och bytte om för att sedan ta cyklarna(!) till Djurgårdsbrunn. Cyklarna! Varför cyklar jag inte oftare?! Det är ju så härligt! Ska verkligen göra det mer nu framöver. Känner mig fri och som ett litet barn igen. Känns på något sätt som jag är i en liten stad, typ hemma i lilla Oskarshamn och jag gillar det verkligen. Satte oss en stund i solstolarna tills Clara och Victor kom. De tog motorcykeln(!) dit. Ja ni hör ju, alla vårtecken bara haglar in. Älskar det! 
 
Satte oss ute och njöt av den fantastiska brunchbuffén. Kan verkligen rekomendera Djurgårdsbrunn. Så mysigt och helt perfekt ställe med grym utsikt och atmosfär. Njöt av att få träffa Clara igen, som jag saknar henne. Livet blir inte alltid som man tänkt sig, så är det verkligen. Man skriver ständigt nya kapitel och antar nya utmaningar. Vi pratade mycket om det, hur våra liv ser ut nu jämfört med för några månader sedan. Helt sjukt men också så fantastiskt!
 
Skulle kunna sitta länge och bara prata prata prata och äta gott, hade dock en tid och passa så tog cyklarna hemåt igen för dagens nästa mission, invigning av SATS Regeringsgatan. Stay tuned!
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *