Matkomfort!

Äntligen är den här! Idag fick jag hem matlådan från Matkomfort som jag ska testa denna veckan. Har verkligen sett fram emot att få testa detta. Ser jättespännande ut! Längtar efter att få sätta tänderna i första maträtten ikväll.
 
Det är så smidigt med matlådor som körs ut såhär direkt till dörren. Har länge varit sugen på att testa och nu äntligen är det dags. Jag träffade Fredrik som är en av grundarna av Matkomfort förra veckan och tog en lunch. Han berättade om konceptet och deras matkasse har slagit igenom med dunder och brak. Visst det är lite dyrare, men deras kockar förbereder det som tar tid och gör det från grunden själva, vilket innebär att såser, grytgrunder och andra smaksättare alltid är färdiga. Det är närproducerade råvaror och inga onödiga tillsatser och det enda man behöver ha hemma är salt, peppar och något att steka i. Till skillnad från matkassarna så portionsanpassar Matkomfort alla ingredienser, vilket innebär att man inte betalar för något som man inte kommer att använda. Matsvinnet försvinner, win-win! Ett extra plus är också att det endast krävs ca 15-20 minuter i köket för att färdigställa en hel middag. Perfekt för mig som tränar ganska sent och vill ha mat snabbt. 
 
Jag ska testa Sthlmslådan som innehåller en tredagarsmeny och inget rött kött. Istället får man fågel, fisk och en vegetarisk rätt. Jag äter helst inte kött så det passar mig perfekt. Sthlmslådan hämtar inspirationen från rådande mattrender och från deras kunders idéer och önskemål. I lådan låg en matsedel för veckans middagar, mums vad gott det låter! 
 
Jag fick också äran att erbjuda er som vill testa Matkomfort 100kr rabatt om ni uppger kampanjkoden Petronella när ni beställer leverans på hemsidan – www.matkomfort.se. Superschysst!
 
SOOOO EXCITED!! Stay tuned, ikväll väntar första middagen! 
 
 
 
 
 
 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *