Middag nr 3 – Italiensk fiskgratäng


Lagade tredje och sista middagen från matlådan igår. Jag har aldrig gjort egen fiskgratäng förut så bara det var kul och spännande. Jag är så imponerad över hur snabbt och enkelt det kan gå att göra mat som är så gott. Matkomfort har verkligen fått mig att inse det och det tackar jag för. Alla tre rätter har varit riktigt riktigt goda och jag har fått testa på rätter jag aldrig själv skulle göra hemma, om jag inte verkligen bestämde mig för det och tog tid till det, leta upp recept osv. Däremot känns det alltid så krångligt på något sätt och tar tid. Här får man en låda hem till dörren men alla ingredienser och roliga recept. Supersmidigt, enkelt och jättegott! 
 
Jag kan verkligen rekommendera er att testa Matkomforts matlåda, jag testade som sagt Sthlmslådan. Som jag nämnde tidigare får ni 100kr rabatt om ni anger koden “Petronella”. 
 
Idag blev det alltså Italiensk fiskgratäng med tomat-och buffelmozzarellasallad och pressad potatis. MÖÖÖMS!!
 
 
 
Torskfilé, tomat, buffelmozzarella, gratängsås, potatis, rödlök
 
 
Lägg fisken i en form, skiva och lägg på ca 1/4 av tomaterna, skaka såsburken och häll över. In i ugnen!
 
 
Tärna tomat, rödlök och mozzarella. Smaksätt med peppar, salt och olivolja 
 
Pressa potatisen som kokats i en skål (jag lät den ligga kvar i kastrullen)
 
Ta ut gratängen som stått i ugnen ca 20 min
 
 
Såååå gott! Bon appétit!
 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *