Honor/Huawei lanserar ny mobiltelefon!

I samarbete med Honor/Huawei

Dagen är här! Honor är ett av Huaweis varumärken som nu släpper en helt ny, supergrym mobiltelefon. För mig kom det här alldeles perfekt då min Iphone totalt gett upp och jag var i behov av ny telefon. Jag var lite skeptisk först till att byta från Iphone till Android, men trivs jättebra. Mobilen är väldigt enkel och har SUPERBRA kamera. Jag har tjuvat lite och testat mobilen innan idag när den har release på marknaden, nyfiken som man är. Hade tänkt att köpa en kamera då jag just nu lånar jobbets en hel del, men känner absolut ingen stress över det när jag har nya mobilen nu. Telefonen har en 12MP kamera med dubbla linser på baksidan och en 8MP kamera på framsidan. Jag tycker det är så roligt att ta bilder och med en grym kamera i mobilen som man som oftast har med sig i fickan fick jag två flugor i en smäll. Tycker om designen också och de ljusreflekterande effekterna på baksidan. Extra plus också att man kan ha olika simkort beroende på vad man har innan, smart tänkt!

 
 

 
 
 

För att läsa mer, gå in på www.honor.se. Se nedan också på en del bilder jag tagit med mobilen, huuur grym!? 
Är du i behov av en ny mobiltelefon kan jag verkligen rekommendera denna! 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *