How to start a sunday

Fler rekommendationer på bra restauranger/café kommer här. Dags att starta matblogg snart?! Haha! Jag älskar mat och lägger mycket tid och pengar på mat, det är en stor del av livet ju och krävs ett stort intag av för att orka prestera träningsmässigt. Det bevisas gång på gång när man får smakupplevelse på smakupplevelse, eller hittar nya fynd som man aldrig stött på tidigare. Sthlm Brunch Club är ett ställe jag kan rekommendera igen, påminner lite om Brunch and Cake i Barcelona som jag bara älskade. Önskar att det kunde flytta hit. Men, då får man göra det bästa av situationen och Sthlm Brunch Club ligger ändå nära till hands tycker jag. Så startar du en söndag! Nu är jag mer än redo för lite fotbollsträning. Den perfekta starten på dagen, mat och fotboll. Det bästa av två världar. Lucky me!

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *