Jul för alla

 
Vaknar upp med ett leende på läpparna efter kvällen igår på Boqueria. Jag är så otroligt glad och tacksam att så många kom förbi och lämnade julklappar för att fler människor ska få chansen till en bättre jul. Veckorna före jul är alltid speciella. Vi planerar för att vara med familj och vänner, vi bakar, pyntar och ger liv till familjetraditioner. Julen är en tid av glädje, men tyvärr också en tid av utanförskap och ensamhet, sorg och utsatthet. Jag tycker att alla har rätt till en god jul och har alltid velat bidra och göra något för andra som kan göra skillnad på något sätt, därför är jag så glad att vi fick ihop så mycket julklappar igår. 
 
Klapparna samlades in till förmån för Stockholms Stadsmission och verksamheter för utsatta barnfamiljer och personer i hemlöshet. Stockholms Stadsmission arbetar varje dag, året om, för att fler ska kunna komma tillbaka till ett liv där julen är något värt att fira. Jag hoppas att detta kan uppmuntra till att fler bidrar och gör en insats. Det är såklart inte bara i jultider detta är viktigt, det är viktigt året om och stöttning behövs hela tiden. Med din insats gör du skillnad för barnfamiljer i kris, äldre som lever i ensamhet och män och kvinnor som lever i hemlöshet.
 
Skulle du vilja bidra och ge en eller flera julklappar kan du maila mig på [email protected] och komma förbi med en julklapp på kontoret. Jag kommer köra de till Stockholms Stadsmission i slutet på veckan. Ger du en julklapp är önskemålet att det är oanvänt eller nytt. Det är viktigt att du märker paketet med vad det är för innehåll. Genom att sprida detta vidare kan vi bli fler som gör skillnad i arbetet för en rättvis värld. Med ditt stöd kan vi få fler barns ögon att glittra, fler gamla att le och värma fler ensamma hjärtan. Ditt bidrag kan göra den här julen bättre för fler och skapa förändring i människors liv.

Tack alla som kom igår, ni är guld värda <3

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *