#BETTERFORIT – Utmaning 2 – Hip Hop!

FY F**N VAD KUL DETTA VAR!!! Jag älskar att dansa!!
 
Vår andra del i #betterforit utmaningen var Hip Hop. Snacka om utmaning! Till hjälp hade vi grymma Åsa som är helt fantastisk, vilken grym människa och inspiration. Vi började med lite uppvärmning, gungade runt och fick kroppen att slappna av. Efterhand tog vi fler och fler steg och satte så småningom ihop koreografin ni kan se på filmen nedan. Jag har aldrig dansat Hip Hop innan, men shit va kul det var!! Jag måste försöka få in lite danspass när det passar mellan fotbollen, även om det är väldigt tajt. Man får så otroligt mycket energi och det var så mycket skratt och glädje i hela gänget. Det är så härligt att få släppa hämningarna och bara dansa loss, spela cool, göra sin grej och tillsammans få ihop en koreografi. Jag är helt överväldigad. Det var verkligen skitkul!! Jag tycker det ser sjukt bra ut och jag är så otroligt imponerad över alla. Att vi får ihop det tillsammans är så häftigt, snacka om BETTER FOR IT! 
 
 
 
  
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *