#BETTERFORIT – Utmaning 3 – Basket!

Vår tredje del i #betterforit utmaningen var basket. Som jag saknat det känner jag! Det var väldigt länge sedan jag spelade efter att jag la av. Tror knappt jag spelat alls efter det, någon streetbasket bara, vilket är skitkul, men inte mer än så. Jag har spelat basket på väldigt hög nivå tidigare så för mig var det inte en jätteutmaning egentligen, mer än att försöka hitta rytmen igen och hitta tillbaka till gamla takter. Basket är skitkul att spela, men trots det valde jag fotbollen när jag en dag var tvungen att välja för att verkligen satsa fullt. Förstå då vad kul fotbollen är. En lyx att välja mellan två sporter som man älskar väldigt mycket! 
 
Vi började med grunderna, att passa rätt och olika varianter av passningar. Sedan gjorde vi lay-ups, precis som innan matcherna och på träningarna kommer jag ihåg. Det var härligt att minnas tillbaka på allt det! Vi testade också på strafflkast och lite olika dribblingar mot varandra. Det var kul att möta Sandra (det var hennes sport) då vi båda spelat basket tidigare.
 
Den stora utmaningen idag var att spela mot killarna. Riktigt kul att de var med och mötte oss, tuffa men rättivsa. Långa som hus vilket var svårt, men det blev en jämn match ändå. Vi körde en variant av streetbasket men med fyra i varje lag. Först killarna mot tjejerna, sedan mixat lag. Riktigt riktigt kul! Man borde köra sporter såhär oftare, spontant och jätteroligt att göra tillsammans. För mig personligen är det så kul att spela på skoj också, då det annars är största fokus för att jag ska prestera, bli bättre, maxa eller spela match. Jag uppskattade verkligen dagens utmaning och vi var absolut #BETTERFORIT! Grymt gäng och återigen, vilka tjejer jag har runt omkring mig, jag slutar aldrig imponeras!
 
Glöm inte att kika på fjärde avsnittet av Margot och Lily som släpptes idag.
Ni ser det och de tre andra avsnitten här!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *