SÅ fångar man soluppgången!

 
En fantastisk helg till ända. Haft det helt underbart på landet och njutit ordentligt. Det är så skönt och välbehövligt att få stänga av och bara va sådär. Uppskattar det verkligen! Tog sovmorgon och sov länge länge igår. Vilken lyx det är att få vakna när kroppen känner sig klar med sömnen. Åt frukost i lugn och ro, var ute en sväng och njöt av den friska luften, gick och vilade lite till, drog av ett pass på gymmet och fick bara ännu mer energi. Det sprudlar i kroppen av många anledningar! Lagade supergod middag, satt kvar länge runt bordet och pratade. Älskar att lyssna på äldre människors historier, de har varit med om så mycket och det är otroligt fascinerande, skulle kunna sitta i timmar. Avslutade kvällen med kortspel, lärde mig ett nytt spel och var nära att vinna direkt, nybörjartur kallas det antar jag, haha. 

Idag satte vi klockan tidigt för att fånga soluppgången. Aldrig gjort det tidigare och vi kom fram alldeles perfekt. Satt där med solen i ansiktet och kände hur alla problem och bekymmer blev som bortblåsta. Bara få va här och nu. Kände lycka, glädje och tacksamhet för att jag fick sitta just där och vara med om detta. Kände hur mitt leende sken ikapp med solens strålar som lyste upp hela himlen så vackert. Påminde mig själv om att verkligen ta vara på alla fina stunder jag får vara med om, spara i min lilla ryggsäck och fortsätta se möjligheter i livet, se på det med nyfikna ögon och ta emot det med öppna armar. Uppleva, se, utvecklas, inspireras. Jag älskar det! En känsla av att känna sig riktigt hög på livet kröp sig fram med alla tankars boost. Helt fantastiskt, vilken start på dagen! Åkte sedan hem och bakade scones, det var inte igår. Kände mig som en riktig mästerbagare. Det är så härligt att baka när man väl tar sig tiden. Kanske extra mycket när det får smakas och uppskattas av andra också. Värmde upp bastun samtidigt och hoppade sedan in i den mätta och goa. Kände mig som en deg i ugn som fick jäsa ordentligt efter allt gott i magen, haha. Åkte förbi en gård på vägen hem för att köpa riktig och äkta kalkon. Så sjukt gott! Fick mysa med nyfödda lamm också, jag dör så söta de var.

Resten av dagen har gått i lugnets tecken. Samlat krafter till en ny vecka som jag ser fram emot väldigt mycket. Imorgon börjar ÄNTLIGEN fotbollssäsongen på riktigt för min del, är så taggad och peppad! Ska krypa ner i soffan med en påse godis framför en film nu. Mys mys mys. Hur bra mår man inte då!? Livskvalitet! 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *