Min första bloggworkshop!

Är så glad efter dagens jobb som varit skitkul! I början på året bytte jag tjänst och jobbar numera som blog manager på Tourn. Det innebär att jag bland annat kommer anordna olika bloggträffar/workshops, vilket är något vi ska utveckla mer. Jag är så pepp på min nya tjänst och efter idag bara ännu mer. Icha Icha bjöd på supergod lunch och vi hade ett härligt gäng samlat. Ser redan fram emot nästa gång! 

Hämtade upp maten i MOOD-gallerian innan lunchrusningen slog till

Superglada över dagens lunch! (@albingrkovic)

Älskar denna maten!! 

The Boss! 

@eatclean @elin.kjos
@ferreferrari @kevintriguero
@jooosyj
Bjöd på alkoholfri champagne som @pt_staffan uppskattade!
@sara.wiss @runnerjools @cirico
@fitbyammie
Gänget! Jag och Robin berättade om Tourn, vad vi gör och hur man kan dels tjäna mer pengar på sin blogg och jobba mer effektivt

Fantastic four! 

En bättre fredag och ett glatt humör! 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *