Mot nya mål!

Haft en grym dag, är så peppad och överexalterad! Har kört första passet med Chris jag och Elin, nu tar vi träningen till en ny nivå. Mot en grym jävla fotbollsäsong, mot högre höjder och framgång. Känns i hela kroppen att detta kommer bli bra. Är så taggad, förväntansfull och tacksam som får omringas av så fantastiska och inspirerande människor dagligen. 
 
Körde ett pass på Exclusive Training. Herrejösses vilket coolt ställe! Det fanns ALLT! Lyx lyx lyx. Skulle kunna komma dit tomhänt och komma ut som en helt ny människa ändå. Man gör verkligen det, alla produkter av bästa kvalitet, hur man blir omhändertagen, frukost efter träningen, bastu, tandborste och tandkräm om det nu skulle behövas, rakhyvlar… You name it! Tänk dig vad som finns i ett badrum, och lite till..  Träningspasset gick skitbra, njöt sen länge och välförtjänt i omklädningsrummet, bastade och smörjde in oss med alla möjliga oljor och krämer. Efter det skönk vi ner i loungen och tryckte i oss frukost. Gäller att fylla på ordentligt efter träningen, det är skitviktigt!!
 
Sedan gjorde vi mätning av kroppen med hjälp av ultraljud. BodyMetrix beräknar kroppssammansättning, fettjocklek och muskeldensitet bl.a. Det är så intressant att se resultaten. Nu har jag de, massa info och ny kunskap, då är det dags att lägga in en extra växel. Är så taggad!! Som sagt, jag kan verkligen fascineras av människor, hur vissa verkligen inspirerar och motiverar något otroligt. Jag vill och gör allt jag kan för min utveckling, för att jag ska bli en så bra fotbollsspelare som möjligt, för att jag ska bli starkare och må bra i kroppen. Är så tacksam för den hjälp jag får, det ger så enormt mycket vilja och motivation!
 
Efter det gick vi två hungriga(!) själar för att äta lunch på Bianci. Kan verkligen rekommendera det! Supergod och jättefräsch buffé. Åt tills vi storknade. Jag älskar buffé!
 
Nu ska jag jobba lite innan pass två med laget ikväll. Ha en fin onsdag!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *