SÅ JÄVLA MÄKTIG KÄNSLA!

Idag hade vi match mot ett finskt lag på Tele2 arena. DIF-dagen också så herrarna spelade efter oss, bra och kul med förmatch. Jag kunde tyvärr inte vara med, än, men snart så. Värmde ändå upp och körde intervaller bredvid. Det är häftigt att vara på Tele2, kommer ihåg pirret inför premiären förra året. Man blir sjukt taggad av att spela på stor arena! Det suger att sitta bredvid och kolla men det gör mig ännu mer motiverad att bli bättre fort. Ska öka ännu mer kommande vecka och siktar på spel om två veckor. Är ganska van vid detta psykiskt sedan korbandsskadorna, jag kan hantera det och vet hur jag ska tänka för att vända de negativa tankarna, även om det är tufft. 

Fick hur som helst se min nya matchtröja, MED NAMN PÅ!!! Det är så jävla mäktigt att se sitt namn på tröjan sådär!! Inte haft det tidigare och jag rös i kroppen när jag så det. Det gjorde mig superglad och var verkligen dagens höjdpunkt. Plus att vi vann, såklart! 
Ikväll väntar rundpingisturnering. Ska bli skitkul! En kompis som ordnat på Urban Deli med ett stort gäng människor. Peppad! 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *