En bättre fredags AW

Efter jobbet mötte jag upp Clara och Victor för att ta oss ut till Bosön för dagens andra pass. Löpning på schemat. Älskar Bosön och atmosfären här ute! Man blir så peppad, motiverad och inspirerad av alla duktiga idrottare. Blir så taggad på att träna när jag är här. Vill bli bättre, starkare, utvecklas. Tar med mig lite tips från andra och ser deras glöd i ögonen. Otroligt inspirerande, jag blir så glad! 

Vi värmde upp med aktiveringsövningar för baksida och rumpa, något jag gör innan varje träningspass numera. Efter det löpskolning, häckar och sidledsförflyttning. Sedan körde vi intervaller i olika former, bland annat acceleration på raksträckorna några varv. Kändes jättebra och var verkligen skitkul! Perfekt start på helgen! 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *