Firar med brunch!

Jag är så glad och lycklig för att mamsen ÄNTLIGEN bor i samma stad som mig. Att vi kan umgås när vi vill utan stress att någon av oss ska vidare. Jag kan umgås och träffa henne varje dag om jag vill. DEN KÄNSLAN!! Har verkligen saknat det. Är så lycklig i hela kroppen för det. Firade med att bruncha idag på USINE. Satt länge och myste. Nu kan vi bruncha varje helg eller dag om vi vill, bara för att vi kan. Haha. Det var riktigt gott. Vi beställde in massa gott från menyn och bara njöt. Älskade mamma, mitt lyckopiller i livet. Hon är helt fantastisk och jag är så stolt att få vara hennes dotter. Ska bli så spännande att få följa henne i år på hennes nya uppdrag och äventyr. Ibland måste man våga att bara kasta sig ut. Anta utmaningen och se möjligheter. Jag vet att hon kommer lyckas och jag ska stötta vid hennes sida. 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *